Datakopiering

Vi kopiera ut data ifrån trasiga datorer.

Att säkra och överföra data från äldre datorer och föråldrade lagringsmedia är en viktig uppgift för att bevara värdefull information och minnen. Med den snabba teknikutvecklingen kan det vara en utmaning att hitta rätt verktyg och metoder för att effektivt kopiera filer från gamla format som Zip-diskar, 3,5-tums disketter och äldre hårddiskar.

Vår tjänst är specialiserad på att hjälpa dig att säkert och pålitligt överföra dina data från dessa föråldrade format till moderna lagringslösningar. Vi förstår vikten av dina data, oavsett om det handlar om viktiga arbetsdokument, nostalgiska familjefoton eller oersättliga personliga filer. Med vår expertis och avancerade utrustning säkerställer vi att dina data överförs korrekt och utan förlust.

Vi hanterar en mängd olika äldre media:

  • Zip-diskar: Trots att de en gång var populära för sin högre lagringskapacitet jämfört med disketter, är Zip-diskar nu föråldrade. Vi kan extrahera filer från dessa diskar och överföra dem till en säkrare och mer tillgänglig digital lagring.
  • 3,5-tums disketter: Dessa disketter är inte längre kompatibla med de flesta moderna datorer. Vårt team har dock den nödvändiga utrustningen för att läsa och kopiera innehållet på dessa disketter.
  • Äldre hårddiskar: Vi kan kopiera data från äldre hårddiskar, oavsett deras gränssnitt eller format. Vi ser till att dina data är säkra under hela processen.

Vår process är enkel och bekväm för dig. Skicka oss dina gamla lagringsmedia, och vi tar hand om resten. Efter att vi framgångsrikt har överfört dina filer till en modern lagringsenhet eller molntjänst, kan vi antingen returnera de ursprungliga medierna till dig eller säkert förstöra dem om du önskar.

Vänta inte tills det är för sent! Kontakta oss idag för att säkerställa att dina värdefulla minnen och data bevaras för framtiden.