Kontakta oss

SÅ HÄR KONTAKTA DU OSS

Telefon 08 37 21 00   ( Ibland kan de vara svårt nå oss, då vi kan vara upptagna med kund eller annat samtal. Skicka gärna ett E-post istället. )
E-post info@datorhjalp.se

Aktuella öppet tider står på framsidan på vår webbplats.

Bolagsnamn och besöksadress :
Datorhjälp i Stockholm AB
Orrspelsvägen 13
167 66 BROMMA

Vi har org nr : 556872-0550 och har F Skattsedel.

Om Datorhjälp Stockholm
Datorhjälp i Stockholm AB startades år 2011.  Vår första adress var A1´s gamla tygverkstäder som låg precis bredvid Solvalla, som nu är rivna.

År 2014 flyttade vi till Orrspelsvägen 13, Bromma precis vid Ålstens Gård spårvagn hållplats längs tolvan.

Vi som jobbar på Datorhjälp är

Fredrik
Fredrik är tekniker , gillar att spela spelet wow och kampsport.

Gustaf
Gustaf är Tekniker, benämns intert som Gurra. Gurra gillar retro prylar. Är det inte att åka runt på en veteranmoped ifrån 70 talet , så gillar Gura att samla på gamla datorer. Gustaf har allt ifrån Luxor ABC80, C64, C128D och  ett gäng Commodore Amigor i sitt ägo.

Martin
Martin, är i allt i allo, sköter kommunikation med kund och åker ut till kund hjälper till på plats hos kund.  Martin första dator var en Sinclair ZX81. ZX81:an hade CPU Z80 på 3 Mhz, 1 KB ( 1 Kilobytes = 2^10 Bytes ) och 8 KB ROM, och man fick programmera den själv i basic. Därefter har det blivit en mängd datorer med åren. Började redan på 90 talet att använda Linux.

Vad gör vi och vad kan vi?
Vi som jobbar i bolaget har en mängd olika erfarenheter.  Vi hjälper våra kunder med att reparerar datorer främst PC och Mac och ge support.  Vi hjälper även till med distans hjälp, dvs vi kan fixa till olika problem på distans vilket bruka vara uppskattad.

VI jobbar idag både Mac, PC och Linux, hjälper även till med surfplattor och telefoner vid behov.