Kontakta oss

datorhjalp
Datorhjälp finns i real life på Orrspelsvägen 13, Bromma  och inte bara ett kontoret på fickan företag.

SÅ HÄR KONTAKTA DU OSS 

Telefon 08 37 21 00  ( Om du tycker det är knepig att nå oss , för ibland är vi upptagna med kunder i butik eller ute hos kund, då kan du skicka SMS till oss på 076 58 67 000
vi återkoppla så fort vi har möjlighet.

E-post info@datorhjalp.se

Aktuella öppet tider står på framsidan på vår webbplats.

Till telefonförsäljare :
Ingen som du kommunicera  via telefon är firmatecknare, därav kan ingen av oss ingå något avtal med dej muntligen, därav är det onödig att du slösar med både vår och din egna tid genom att störa oss i vårt arbete.

Bolagsnamn och besöksadress :
Datorhjälp i Stockholm AB
Orrspelsvägen 13
167 66 BROMMA

Vi har Org nr : 556872-0550 och har F Skattsedel.

Om Datorhjälp Stockholm
Datorhjälp i Stockholm AB startades år 2011.  Vår första adress var  på Sulkyvägen 19 , Spånga. Området är numerjämnat marken.

År 2014 flyttade vi till Orrspelsvägen 13, Bromma precis vid Ålstens Gård spårvagn hållplats längs Nockeby banan.

Finnas i real life
Vi märker av antalet ”lyckosökare” i branschen ”Datorhjälp” sedan Riksdagen röstade genom RUT avdraget 2016 för Datorhjälp i hemmet tjänster .  Vi kolla ibland runt på kollegors hemsidor, märker att man gör allt för anonymisera vem som står bakom bolaget, inga org. nummer, telefonnumren finns varken på Hitta.se eller andra telefonkatalogtjänster på nätet och besöksadresser finns inte. Vi på datorhjälp tro på transparens..

Vi som jobbar på Datorhjälp är

Fredrik
Fredrik är tekniker , gillar att spela spelet wow och kampsport.

Gustaf
Gustaf är Tekniker, benämns internt som Gurra. Gurra gillar retro prylar. Är det inte att åka runt på en veteranmoped ifrån 70 talet , så gillar Gustaf att samla på gamla datorer. Gustaf har allt ifrån Luxor ABC80, C64, C128D och  ett gäng Commodore Amigor i sitt ägo till IBMs första släppbara.

Martin

Martin är den som sköter kundkontakt åker ut till kund. Martins första dator var en Sinclair ZX81, datorn hade en Z80 Processor och 1 KB RAM, den datakraft som sitter i en tvättmaskin idag har  mer datakraft  än vad satt i den här datorn.

Sedan har Martin använt en mängd datorer genom åren allt ifrån  ABC80, ZX81, ZX Spectrum, C64, Amiga 500 / 1200 och till ett antal Atari ST datorer.  Skrev ett eget BBS program i GFA Basic vid 15 års ålder , runt 1996 så skrev han en egen webbshop i JavaScript.

Han hr därefter jobbat med allt ifrån sälja / bygga datorer, driva webbhotell  till  att idag hjälpa både företag och privatpersoner med IT problem.

I nutid använder Martin främst Mac , Linux och Windows.

Vad gör vi och vad kan vi?
Vi som jobbar i bolaget har en mängd olika erfarenheter.  Vi hjälper våra kunder med att reparerar datorer främst PC och Mac och ge support.   Vi har en bredd erfarenhet man lär sej något nytt hela tiden vilket är ett måste. Man måste alltid vara ödmjuk att lära sej nya saker.  Man måste alltid sträva efter bli  duktigare på det man gör.