Kontakta oss

datorhjalp
Datorhjälp finns även i real life på Orrspelsvägen 13, Bromma, här ligger vår servicebutik. . Tel 08 37 21 00

SÅ HÄR KONTAKTAR DU OSS
Telefon 08 37 21 00 ,sms 076 58 67 000  eller E-post  kontakt@datorhjalp.se  ( Vi kan ibland vara upptagna med kund, därav är vi tacksamma om du kan kontakta oss via SMS eller via E-post om du inte når oss via telefon. )

Om du vill sälja en tjänst t.ex vill att vi skall byta elavtal osv till Datorhjälp i Stockholm AB,  så kontakta inte oss per telefon eftersom ingen behörig firmatecknare svara i telefon.   Utan skicka e-post på ceo@datorhjalp.se så kommer vi titta på ditt erbjudande.

Har du smart telefon? Då kan du QR Skanna den här QR koden, så kommer våra kontantuppgiften direkt in i din telefon under Datorhjälp.

Datorhjälp
Öppna kameran på din telefon, höll den över QR Koden. ( Fungera på iPhone och vissa Android telefoner )

Varför Datorhjälp?

  • Vi har lång erfarenhet av många olika problem och olika system. Vi har hållit på med datorer sedan 1983. Jobbat med datorer sedan 1992.
  • Ett jobb tar ca 1-2 timmar och  kostar 295:-/tim efter RUT och ingen resedebitering görs.
  • Vi har funnits sedan år 2011 som bolag.
  • Vi har en besöksadress på Orrspelsvägen 13, Bromma precis vid Ålstens Gård spårvägs hållplats. Vi finns i verkligheten.

Aktuella öppettider står på framsidan på vår webbplats.

Bolagsnamn och besöksadress :
Datorhjälp i Stockholm AB
Orrspelsvägen 13
167 66 BROMMA
Org nr : 556872-0550 och har F Skattsedel.

Innan 2011
Kallade vi oss för Bromma Datorservice och vi fanns då i Blackeberg. Vi finns kvar i Blackeberg på Björnsonsgatan 315, vi är tillgängliga där efter överenskommelse.

Om Datorhjälp Stockholm
Datorhjälp i Stockholm AB startades år 2011.  Vår första adress var  på Sulkyvägen 19, Spånga vid A1s gamla tygverkstäder. Området är numera jämnat med marken.

År 2014 flyttade vi till Orrspelsvägen 13, Bromma precis vid Ålstens Gård spårvagns hållplats längs Nockeby banan.

Vi som jobbar på Datorhjälp är

Fredrik , Tekniker
Fredrik är tekniker , gillar att spela spelet wow och kamp sportar.

Gustaf , Tekniker
Gustaf är Tekniker, benämns internt som Gurra. Gurra gillar retro prylar. Är det inte att åka runt på en veteranmoped ifrån 70 talet , så gillar Gustaf att samla på gamla datorer. Gustaf har allt ifrån Luxor ABC80, C64, C128D och  ett gäng Commodore Amigor i sitt ägo till IBMs första släppbara dator.

Martin , Allt-i-allo
Martin är den som sköter kundkontakt åker ut till kund på RUT uppdrag. Martin har arbetat med datorsupport sedan 1991, då var jobbet var att bistå officerarna på Spärrbataljonen / KA1 med support på Mac SE/030, jobbat hos olika PC Byggare under 90 talet. Startade sin första webbutik 1996 med eget utvecklat webbshopping system, jobbat med support på webbhotell och mm. Och har jobbat hos Datorhjälp i Stockholm AB sedan 2012.

Vad kan vi göra?
Vi har en bred erfarenhet av datorer, ena dagen installerar vi om operativsystem på en speldator av senaste modell och andra dagen plockar vi ut data ifrån en MFM Hårddisk ifrån tidig 1990-tal, rengör floppy driven eller hjälper någon med stora boendeytor att få wifi täckning i hela boendet eller hjälper företag med backup.

Vanligaste jobbet vi utför är olika typer av virus rensningar, åtgärda routrar som inte vill vara med,  ominstallation av OS och hjälper folk att få ordning på E-posten, så den fungerar både på dator,telefon och surfplatta. Vår populära tjänst Datorhjälp hemma där vi åker hem till folk och hjälper till med olika IT problem med 50% RUT avdrag utan resekostnad i hemmet.

Vi utför reparationer av datorer och ger support, vi är Datorhjälp helt enkelt.