Kontakta oss

datorhjalp
Datorhjälp finns även i real life på Orrspelsvägen 13, Bromma . Tel 08 37 21 00

SÅ HÄR KONTAKTA DU OSS
Telefon 08 37 21 00  ( Om du tycker det är svårt att nå oss , för ibland är vi upptagna med kunder i butik eller ute hos kund, då kan du skicka SMS till oss på 076 58 67 000 , Vi återkoppla så fort vi har möjlighet.

E-post info@datorhjalp.se

Aktuella öppet tider står på framsidan på vår webbplats.

Bolagsnamn och besöksadress :
Datorhjälp i Stockholm AB
Orrspelsvägen 13
167 66 BROMMA

Vi har Org nr : 556872-0550 och har F Skattsedel.

Innan 2011
Kallade vi oss för Bromma Datorservice vi höll till i Blackeberg.

Om Datorhjälp Stockholm
Datorhjälp i Stockholm AB startades år 2011.  Vår första adress var  på Sulkyvägen 19 , Spånga. Området är numera jämnat med marken.

År 2014 flyttade vi till Orrspelsvägen 13, Bromma precis vid Ålstens Gård spårvagn hållplats längs Nockeby banan.

Finnas i real life
Datorhjälp finns i verkligheten. Att slänga upp en hemsida och påstår att man är världsledande på någonting kan vem som helst göra, att leva upp till det kan ibland var lite mer knepigare.  Vi existera även i verkligheten på Orrspelsvägen 13, Bromma och bolaget som driver verksamheten heter Datorhjälp i Stockholm AB

Vi som jobbar på Datorhjälp är

Fredrik , Tekniker
Fredrik är tekniker , gillar att spela spelet wow och kampsporta.

Gustaf , Tekniker
Gustaf är Tekniker, benämns internt som Gurra. Gurra gillar retro prylar. Är det inte att åka runt på en veteranmoped ifrån 70 talet , så gillar Gustaf att samla på gamla datorer. Gustaf har allt ifrån Luxor ABC80, C64, C128D och  ett gäng Commodore Amigor i sitt ägo till IBMs första släppbara dator.

Martin
Martin är den som sköter kundkontakt åker ut till kund.

Vad kan vi göra?

Vi har en bredd erfarenhet av datorer ena dagen installera vi om operativsystem en speldator av senaste modell och andra dagen plocka vi ut data ifrån en MFM Hårddisk ifrån tidig 1990 tal, rengör floppy driven eller hjälper någon med stora boendeytor att få wifi täckning i hela boendet eller hjälper företaget med backup.

Vanligaste jobbet vi utför är olika typer av virus resningar, Fixa routrar som inte vill vara med,  ominstallation av OS och hjälper folk att få ordning på E-posten, så den fungera både på dator och surfplatta. Vår populära tjänst Datorhjälp hemma där vi åker hem till folk hjälper till med olika IT problem med 50% RUT avdrag