Om Datorhjälp

Datorhjälp Stockholm
Datorhjälp Stockholm ligger på Orrspelsvägen 13, Bromma

Datorhjälp startades 2012 , våra första år höll vi till vid på Sulkyvägen 19 ( Solvalla ) i en gamla nerlagd server hall.

2014 flyttade Datorhjälp till Orrspelsvägen 13, Bromma vid Ålstens gård spårsvägs hållplats.

Vad gör Datorhjälp?

Vi hjälper privatpersoner och småföretag med IT problem och även utför reperationer på datorer. Vi har även en uppskattad tjänst som vi kallar för Datorhjälp Hemma, där vi kommer hem till dej och hjälper dej på plats detta till en rimligt kostnad tack vare RUT Avdraget.

Vilka jobba på Datorhjälp i Stockholm AB?

Vi är idag 4 st som arbetar på datorhjälp.

Martin , allt-i-allo, hjälper till hemma hos folk med nätverk, datorer , Smart tv apparater och ibland även i butiken på Ålstens gård. Martin Har hållit på med datorer sedan 1983. Hans första dator kontakt med en dator var en Luxor ABC80.

Gustav, är tekniker. Han hjälper våra kunder med allt möjligt. Allt få ordning e-posten, återställa folks krashade datorer och rädda filer. Gustav gillar retror datorer har en samling med retro datorer allt ifrån Luxor ABC 806,ett gäng Amigor, till tidigare släppbara varianter av IBM PC.

Fredrik, Tekniker. Tekniker hjälper folk som besöker vår butik med IT problem även han utför även reperationer av datorer.

Pär, Datorhjälpare som hjälper våra kunder både i hemma hos kund och även i vår butik på Ålstens gård.