Prislista

Här nedan följer lite av det tjänster vi erbjuder och vilka priser som gäller vid service på verkstad på Orrspelsvägen 13,Bromma , alla tjänster finns inte med i listan.

Priserna nedan gäller arbete som utförs på verkstad. Om du är intresserad av datorhjälp i hemmet finner du mer på vår hemsida datorhjälp hemma .

Prislista Datorhjälp och Datorservice

Backup av dator

Har du en dator som du skall kasseras och vill ha ut innehållet? Vi kan plocka ut data ifrån det mesta allt ifrån gamla 1990 tals Commodore PC 10 -III med MFM  / RLL hårddiskar , MAC SE30 med SCSI hårddisk, PATA, SATA till Macbook Air med Apples special SSD diskar.  I priset ingår utplockning av data, det ingår ingen koventering av data.

Pris 500:- inkl. moms + 200:- inkl. moms per efterföljande disk.
Pris 300:- /tim inkl. moms och RUT Avdrag om det görs i hemmet. Räkna med ca 2 timmar åtgång.

Förstöra innehåll på hårddisk

Skall du ge bort eller kassera en dator? Se till att förstöra innehållet på hårddisken. Även om du inte har några hemligheter att dölja, så finns massor med dumheter som fel människa som kommer över din information kan hitta på.  Vi skriver över din hårddisk med null byets , sedan random data och null byte ingen.

Pris : 200:- inkl. moms / per hårddisk

Backup av NAS

Har du en NAS som har pajat? Vi kan oftast plocka ut data ifrån hårddiskar som har suttit i allt ifrån Apples timecapelse till vanliga lågpris Nasar.

Ifrån 500:- inkl. moms ( Gäller ej raid )

Byte av Laddarkontakt på bärbar dator

Beroende på modella av dator, så är arbetsinsatsen olika.  Men priset att byta DC kontakt ligger. Jobbet görs endast på verkstad.

Mellan 700 till 1000:- inkl. moms

Byte av skärm på bärbar dator

Då finns tusentals modeller av skärmar och modeller av bärbara datorer, så kan vi inte ge något fastpris. Men en prisindikation  är ifrån 1600:- inkl. moms och uppåt. Bästa är att skicka e-post till oss på info@datorhjalp.se där du ange exat modellbeteckning på din dator.

Pris ifrån 1600:- inkl. moms

Gör datorn snabb ingen

Har du en iMac, Macbook Pro eller annan premium dator som många säger att den är för gamla , dags köpa nytt. Låt oss få titta på den, många datorer kan vi göra snabba ingen genom att byta en komponent i datorn. Fördelar är du behåller din gamla installation , du spara miljö ( Ca 1,2 ton avfall för att producera en ny bärbar dator ) och du spara pengar.

Pris 1200:- inkl. moms ( Priset är beroende på hur stor hårddisk du väljer att stoppa i datorn )
Pris 300:-/ tim inkl. moms och RUT Avdrag . 

Installation av dator och skrivare 

Har du en nyinköpt dator? Vill ha hjälp att komma ingång. Vi hjälper Er att komma ingång.  Vi installera dina program och flyttar dina filer till den nya dator och få igång skrivare allt sånt.

Pris 500:- inkl. moms priset är fast när det gör på vår verkstad.
Pris 300:- / tim inkl. moms och RUT Avdrag. ( Tidsåtgång ca 1 -2 timmar beroende på omfattning av arbete ) 

Ominstallation av Windows

Inkl. backup och hjälp med på distans för att t.ex installera skrivare och liknade.

Pris 600:- inkl. moms
Pris 300:- /tim inkl. moms och RUT Avdrag , tidsgång ca 2 timmar. 

Inscanning och OCR av dokument

Har du en stor mängd dokument på papper? Och det är maskinskrivet? Då kan vi läsa in det åt dig och omvandla det till ett Word dokument.  Det måste går att scanna dokumentet. I Priset ingår inte korrekturläsning av OCR:ar dokument.

Pris : Startkostnad 300:- därefter  3:- per sida vi scanning

Virusrensning

Vi ta bort jobbiga virus i din dator kostnad ifrån 300:- och uppåt beroende på jobbets omfattning

Pris 300:- inkl. moms